Rólunk

Tulajdonosi képviselet

GalCap Europe Ausztriára és Közép-Kelet Európára specializálódott ingatlan befektetési  menedzser és tanácsadó cég. Régiós piacvezetőként ügyfeleit teljes körűen támogatja az:

  • Ingatlanbefektetés & és Asset Management területén Ausztriában és Közép-Kelet Európában
  • Cégegyesítések és cégvásárlások területén
  • Zártkörű részvénystruktúrák kialakításában

A cég bécsi központjából az egész közép-kelet európai régióban segíti ügyfelei döntéseit az ingatlan befektetések teljes folyamatában. Széleskörű tevékenységi portfóliója magában foglalja a megfelelő ingatlanok stratégiai kiválasztását és strukturálását, a teljes akvizíciós folyamatot, értéknövelő asset managementet, valamint a sikeres exit lebonyolítását.

Property, facility managment

Az Addval Kft. 2001 óta aktív szereplője a magyarországi ingatlanpiacnak. A cég különböző tulajdonban lévő ingatlan portfóliót kezel Budapesten és környékén, több mint 150.000 m2-t nemzetközi ügyfeleknek és befektetőknek egyaránt. Mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt kezdve az ingatlanok fejlesztését és hasznosítását beleértve a tervezést, mérnöki szolgáltatásokat, projekt managementet, a vagyon – ingatlan – műszaki managementet és a bérbeadási szolgáltatásokat is. Főbb referenciák: Central Udvar, Ausztria Ház, Corner6 Business Center, iCorner , Merkúr Palota, Krausz Palota, Optima A irodaház.