Rólunk

Tulajdonosi képviselet

GalCap Europe Ausztriára és Közép-Kelet Európára specializálódott ingatlan befektetési  menedzser és tanácsadó cég. Régiós piacvezetőként ügyfeleit teljes körűen támogatja az:

  • Ingatlanbefektetés & és Asset Management területén Ausztriában és Közép-Kelet Európában
  • Cégegyesítések és cégvásárlások területén
  • Zártkörű részvénystruktúrák kialakításában

A cég bécsi központjából az egész közép-kelet európai régióban segíti ügyfelei döntéseit az ingatlan befektetések teljes folyamatában. Széleskörű tevékenységi portfóliója magában foglalja a megfelelő ingatlanok stratégiai kiválasztását és strukturálását, a teljes akvizíciós folyamatot, értéknövelő asset managementet, valamint a sikeres exit lebonyolítását.

Property manager

A GAMMA Properties Kft. 2014 augusztusa óta aktív szereplője a magyarországi ingatlanpiacnak. A cég jelenleg összesen 62.000 nm ingatlanterületet kezel, fő tevékenységi köre az ingatlanvagyon-kezelés, property menedzsment és az ingatlan-bérbeadás. A GAMMA Properties megbízói között jelentős ingatlanpiaci szereplők találhatók. A cég kezeli például a nemzetközi viszonylatban is meghatározó TRIUVA cégcsoport teljes magyarországi ingatlan-portfólióját, de számos más cég is a GAMMA Properties-t választotta vagyon- és property menedzsment feladatainak ellátására. A GAMMA Properties által kezelt vagyon olyan ’A’ kategóriás irodaépületeket foglal magában, mint – többek között – az Infopark D épület, a városközponti K6 irodaház a duna-parti RiverPark irodaház, a nagy presztízsű – tőzsdepalotaként ismert – Andrássy 93 épület, a Bem rakparton található különleges atmoszférájú Art’otel Budapest.
A GAMMA Properties Kft. egyik legnagyobb erőssége, hogy a hagyományos asset és property menedzsment tevékenységen túl tevékenységi portfoliójába tartozik a bérbeadás vagy a projektmenedzsment is, valamint ellátja a a projektcégek teljes körű gazdasági, pénzügyi menedzsmentjét is.